duminică, 28 aprilie, 2024

Petre Emanoil Neagu: „Voi candida la Alegerile Parlamentare, pe un loc eligibil”

Petre Emanoil Neagu: „Voi candida la Alegerile Parlamentare, pe un loc eligibil”

Facebook
Twitter
Email

Consiliului Județean Buzău s-a întrunit în ședința ordinară pentru luna martie. Imediat după încheierea lucrărilor, a fost un bun prilej pentru Petre Emanoil Neagu să vorbească despre ultimele evenimente din cadrul organizației județene a PSD Buzău, care au culminat cu decizia de miercuri, prin care Consiliul Politic Național a validat candidatura lui Lucian Romașcanu pentru postul de președinte al C.J. Buzău.

Încă din start, Petre Emanoil Neagu a ținut să anunțe că a fost decizia sa de a nu mai candida pentru un nou mandat la conducerea C.J. Buzău și că nicidecum nu i s-a impus de la vârful partidului pasul înapoi.

Petre Emanoil Neagu a mai anunţat că va candida pentru un post eligibil la Alegerile Parlamentare, cel mai probabil pe locul 2 al listei PSD Buzău la Camera Deputaților, după preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu.

Un alt amănunt interesant dezvăluit de Neagu este că în ultimele 5 zile, ar fi primit peste 700 de mesaje, pe mail sau pe telefon, de la oameni care i-au cerut să nu cedeze presiunilor și să continue munca la conducerea C.J. Buzău.

Neagu mai spus că dacă va fi ales în Camera Deputaților sau Senat, datorită experienţei acumulate la conducerea Consiliului Judeţean, cu siguranță nu va fi un parlamentar de duzină, cu unul cu iniţiativă.

Întrebat dacă a fost ofertat de alte formaţiuni politice să candideze pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Neagu a mărturisit că au fost oferte, însă a decis să rămână loial PSD-ului. Totodată, Neagu a declarat că nu va apărea pe lista de consilieri județeni propusă de PSD pentru alegerile din 9 iunie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.