joi, 29 februarie, 2024

Peste 180 de poliţişti buzoieni vor fi la datorie, în noaptea de Anul Nou

Peste 180 de poliţişti buzoieni vor fi la datorie, în noaptea de Anul Nou

Facebook
Twitter
Email

Peste 180 de poliţişti cu aproape 70 de autospeciale și câini de serviciu vor fi la datorie, în ultimele zile din an, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică. Echipajele vor acționa pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, peste 120 sunt poliţişti de ordine publică, aproape 50 sunt de la rutieră, iar restul sunt de la celelalte structuri, respectiv investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Cu prilejul Revelionului, sunt preconizate a se desfăşura manifestări publice de amploare, precum concerte, spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă, la nivelul judeţului, la care sunt aşteptate să participe peste 3.000 de persoane.

De asemenea, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile naționale şi județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.
Reprezentanții IPJ le recomandă tuturor cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.