vineri, 29 martie, 2024

VIDEO Perversiune, la gardul școlii. Gesturile obscene ale unui bărbat au fost filmate de elevele din Pedagogic

VIDEO Perversiune, la gardul școlii. Gesturile obscene ale unui bărbat au fost filmate de elevele din Pedagogic

Facebook
Twitter
Email

Scene cu un exhibiţionist care se atinge în zonele intime au fost filmate de elevele unui liceu din Buzău și predate poliției. Oamenii legii l-au identificat şi au aflat că individul nu este la prima sa abatere de acest fel.

Zilele trecute, gestul scandalos al bărbatului a fost surprins cu un telefon mobil de un grup de eleve. Obscenitățile s-au derulat într-o zonă din spatele Liceului Pedagogic, în apropierea blocurilor de locuit.

Poliţiştii au pornit o anchetă după ce au primit filmuleţul surprins cu telefonul mobil. L-au recunoscut ca fiind un client mai vechi, l-au căutat şi l-au găsit.

Chiar şi aşa, împotriva bărbatului nu a fost luată nicio măsură, scrie campustv.ro. El a fost reţinut pentru câteva ore, iar de joi va ajunge din nou pe străzi.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar atrag, totuşi, atenţia atât elevelor, cât şi profesorilor, să fie mai atenţi la ce se petrece în jurul lor.

Exhibiţionistul are 54 de ani, este din Lipia şi nu are niciun loc de muncă. A mai fost surprins făcând aceleaşi gesturi obscene, în apropierea locului de joacă de lângă Pedagogic.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.