VIDEO Pedeapsă divină! Criminalul scăpat din spitalul de psihiatrie Ojasca a murit de frig

Criminalul care a evadat marţi din spitalul de psihiatrie Ojasca a fost găsit mort, în apropierea satului Mierea, comuna Verneşti. El a fost găsit de poliţiştii şi jandarmii plecaţi în această dimineaţă în căutarea lui.

Marian Trandaf, 53 de ani, a fugit marţi din spitalul de neuropsihiatrie Săpoca, secţia exterioară Ojasca. Pentru depistarea acestuia, în această perioadă au fost organizate filtre rutiere, au fost desfăşurate ample activităţi de investigaţii şi căutare, la care au participat poliţişti, jandarmi, câini de serviciu şi de urmă, reprezentanţi silvici şi voluntari.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Cadavrul criminalului fugit de la Ojasca a fost descoperit de câinele de urmă al Jandarmeriei

În această dimineaţă, în urma activităţilor de căutare, bărbatul a fost găsit în zona împădurită de pe raza localităţii Mierea, decedat. Potrivit Poliției, acesta nu prezenta urme de violenţă.

Avea papuci în picioare şi era îmbrăcat subţire, cu un tricou alb şi pe deasupra o bluza de trening verde. Cel mai probabil a murit în urma hipotermiei. Fugarul ajunsese foarte aproape de ultimul rând de vile din satul Mierea.

Fii Reporter