marți, 23 aprilie, 2024

Pe 1 Decembrie, trafic restricționat pe b-dul N. Bălcescu

Pe 1 Decembrie, trafic restricționat pe b-dul N. Bălcescu

Facebook
Twitter
Email

În ziua de 1 Decembrie, începând cu ora 08.30, va fi restricţionat accesul autovehiculelor către bulevardul N. Bălcescu din municipiul Buzău. Pentru prevenirea oricăror incidente în trafic, conducătorii auto trebuie să circule cu prudenţă şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Circulaţia autovehiculelor va mai fi restricţionată:

– pe traseul bulevardul Unirii (zona Cimitirul Eroilor) – bulevardul Mareşal Averescu– bulevardul N. Bălcescu – intersecţia cu bulevardul Unirii;
– sectorul de drum cuprins între bulevardul N. Bălcescu şi intersecţia străzilor Democraţiei şi N. Titulescu;
– sectorul cuprins între bulevardul N. Bălcescu şi intersecţia străzilor Patriei şi Spiru Haret;
– pe strada Spiru Haret, între intersecţia cu strada Patriei şi cu strada Traian Vuia.
Restricţiile sunt impuse pentru desfăşurarea festivităţilor dedicate Zilei Naţionale a României.
Mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Buzău vor acţiona în zonele respective, împreună cu poliţişti locali şi vor îndruma corespunzător conducătorii auto.
Pentru a nu fi implicaţi în incidente în trafic, conducătorii auto trebuie să circule cu prudenţă şi se conformeze indicaţiilor poliţiştilor.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton