Patru tineri din Pietroasele au fost reținuți la două luni după ce au tâlhărit un bărbat de 77 de ani

Au trecut două luni de când au comis o tâlhărie și au crezut că scapă basma curată. Pe 27 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza localităţii Pietroasele, la persoane bănuite de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că în noaptea zilei de 17 spre 18 ianuarie, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat în vârstă de 77 de ani, din localitatea Şarânga, l-ar fi imobilizat şi i-ar fi solicitat sume de bani, după care ar fi sustras mai multe produse electronice şi electrocasnice din locuinţă.

Prejudiciul, estimat de persoana vătămată, este de aproximativ 3.000 de lei. În urma percheziţiilor, la locuinţele celor patru tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 35 de ani, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, o parte din bunurile sustrase.

Faţă de persoanele bănuite, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Fii Reporter