sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Patru ofiţeri de poliţie vor suplimenta numărul efectivelor de la Buzău

Patru ofiţeri de poliţie vor suplimenta numărul efectivelor de la Buzău

Facebook
Twitter
Email

Patru absolvenţi ai Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza”, promoţia 2013, au sosit la Buzău să suplimenteze numărul efectivelor Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Cei patru tineri ofiţeri au fost repartizaţi pe funcţii potrivit pregătirii şi specializărilor urmate în instituţia de învăţământ a Ministerului Afacerilor Interne. Astfel, trei dintre ofiţerii de poliţie au fost repartizaţi la Poliţia municipiului Buzău – Biroul Rutier şi Biroul de Investigaţii Criminale, iar un ofiţer a fost repartizat la Secţia 13 poliţie rurală Smeeni. Tinerii poliţişti vor lucra timp de un an de zile pe lângă un ofiţer de poliţie cu experienţă fiind astfel în perioada de tutelă profesională. După ce vor acumula experienţă timp de 12 luni cei patru poliţişti vor susţine examenul de definitivare în profesie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton