Hoț din locuințe, reținut de polițiști. A comis patru furturi în trei săptămâni!

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din judeţul Tulcea, a fost reținut vineri de către polițiștii buzoeni. Tânărul este suspectat că este autorul a patru furturi din apartamente de pe raza municipiului Buzău. Tânărul a fost introdus în arestul IPJ Buzău, împotriva lui fiind începută urmărirea penală.

Adolescentul este suspectat că, în perioada 2 – 21 iulie, a comis patru furturi din apartamente situate la parterul unor blocuri din orașul Buzău. Tulceanul a pătruns în apartamente prin escaladarea geamului. Înainte de a pătrunde în locuinţele vizate, suspectul se asigura că nu era nimeni acasă.

Prejudiciul total, constând în bani şi bijuterii, a fost estimat de către păgubiţi la aproximativ 22.600 de lei. Faptele figurau în evidenţe cu autor necunoscut.

Suspectul a fost condus de poliţişti la sediul Poliţiei municipiului Buzău, împotriva lui fiind începută urmărirea penală. El a fost reținut și se află acum în arestul IPJ Buzău.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Buzău continuă cercetările, în vederea documentării întregii lui activităţi infracţionale.

Fii Reporter