sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Hoț din locuințe, reținut de polițiști. A comis patru furturi în trei săptămâni!

Hoț din locuințe, reținut de polițiști. A comis patru furturi în trei săptămâni!

Facebook
Twitter
Email

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din judeţul Tulcea, a fost reținut vineri de către polițiștii buzoeni. Tânărul este suspectat că este autorul a patru furturi din apartamente de pe raza municipiului Buzău. Tânărul a fost introdus în arestul IPJ Buzău, împotriva lui fiind începută urmărirea penală.

Adolescentul este suspectat că, în perioada 2 – 21 iulie, a comis patru furturi din apartamente situate la parterul unor blocuri din orașul Buzău. Tulceanul a pătruns în apartamente prin escaladarea geamului. Înainte de a pătrunde în locuinţele vizate, suspectul se asigura că nu era nimeni acasă.

Prejudiciul total, constând în bani şi bijuterii, a fost estimat de către păgubiţi la aproximativ 22.600 de lei. Faptele figurau în evidenţe cu autor necunoscut.

Suspectul a fost condus de poliţişti la sediul Poliţiei municipiului Buzău, împotriva lui fiind începută urmărirea penală. El a fost reținut și se află acum în arestul IPJ Buzău.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Buzău continuă cercetările, în vederea documentării întregii lui activităţi infracţionale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.