luni, 4 martie, 2024

Patru bebeluși au venit pe lume în prima zi din noul an, la Buzău

Patru bebeluși au venit pe lume în prima zi din noul an, la Buzău

Facebook
Twitter
Email

Linişte în perioada Revelionului la Unitatea de Primiri Urgenţe. În noapte de Revelion s-au prezentat la camera de gardă puţin peste 90 de persoane, cu mult mai puţini comparativ cu anii trecuţi. La Maternitate, însă, a fost agitaţie pentru că au venit pe lume patru bebeluşi, prima născută fiind o fetiţă.

Dacă în anii trecuţi, sirenele ambulanţelor anunţau numeroase cazuri de urgenţe medicale transporate la UPU, anul acesta se pare că buzoienii au fost ceva mai cumpătaţi.

În perioada Anului Nou, numărul cazurilor prezentate la camera de gardă au fost în jurul cifrei de o sută, iar dintre aceştia au fost mulţi bolnavi cronici, nu gurmanzi şi consumatori de alcool cum erau anii trecuţi.

La Maternitatea Buzău, însă, a fost agitaţie pentru că au venit pe lume patru bebeluşi în prima zi a anului 2018. Prima născută a fost o fetiţă, urmată de un băieţel şi alte două fetiţe, toţi născuţi spontan.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.