luni, 26 februarie, 2024

Părculeț cu alei, de-a lungul străzii Frăsinet. Va fi realizat până în luna septembrie

Părculeț cu alei, de-a lungul străzii Frăsinet. Va fi realizat până în luna septembrie

Facebook
Twitter
Email

Lucrările de reabilitare a unui tronson din strada Frăsinet din muncipiul Buzău ar putea fi gata chiar în această toamnă.

După un an de la deschiderea șantierului, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a anunțat că lucrările sunt aproape de finalizare.

Pentru ca reabilitarea străzii Frăsinet să nu ajungă în impas, consilierii locali din Buzău au aprobat o modificare de finanțare, astfel încât proiectul să dispună de toți banii necesari.

Pe viitor, strada Frăsinet – tronsonul cuprins în centrele comerciale și biserica Sf. Ștefan – va beneficia de amenajări asemenea unei faleze, cu terase.

Pe această stradă se vor construi și o mini-parcare pentru vizitatori, dar și un părculeț cu alei. Reabilitarea acestui tronson de drum face parte dintr-un proiect mai amplu, „Iazul Morilor”.

Aproximativ un milion de euro costă reabilitarea străzii Frăsinet, investiție proprie a Primăriei Buzău, în urma unui credit bancar obținut anul trecut.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.