miercuri, 21 februarie, 2024

Parașutistul Cristinel Jianu a fost comemorat la sediul comandamentului Diviziei 2 Infanterie „Getica”

Parașutistul Cristinel Jianu a fost comemorat la sediul comandamentului Diviziei 2 Infanterie „Getica”

Facebook
Twitter
Email

Comandamentul Diviziei 2 Infanterie „Getica” a organizat miercuri o ceremonie de comemorare a caporalului Cristinel Jianu, din Batalionul 495 Infanterie, care şi-a pierdut viaţa marţi, 23 mai, în urma unui accident survenit pe timpul unui exerciţiu de paraşutare pe Aerodromul Clinceni.

Accidentul a survenit în jurul orei 19.00, pe timpul executării manevrelor de aterizare. Militarului i-a fost acordat primul ajutor la faţa locului, fiind preluat în scurt timp de o echipă SMURD şi transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti unde, cu toate eforturile medicilor, a decedat.

Caporalul Cristinel Jianu, în vârstă de 45 de ani, era angajat în Ministerul Apărării Naţionale din anul 2015. Era căsătorit şi avea un copil.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale și întregul personal militar şi civil din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica”sunt alături de familia îndoliată și transmit, în numele întregului personal, sincere condoleanţe familiei militarului căzut.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.