joi, 29 februarie, 2024

Parada de Ziua Națională se mută pe Calea Eroilor. Festinul cu fasole și ciolan rămâne în Crâng

Parada de Ziua Națională se mută pe Calea Eroilor. Festinul cu fasole și ciolan rămâne în Crâng

Facebook
Twitter
Email

Autoritățile din toată țara se pregătesc intens pentru Ziua Naţională. La Buzău, manifestările organizate de 1 Decembrie și dedicate Centenarului vor avea loc pe Calea Eroilor și nu pe bulevardul Nicolae Bălcescu, așa cum s-a întâmplat până acum. De Ziua Naţională, în Parcul Crâng vor fi pregătite nu mai puţin de 3.800 de porţii de fasole.

* Meniul de sărbătoare, în valoare de 12 lei, va conţine și desert dar şi vin fiert.

Manifestările organizate de 1 Decembrie și dedicate Centenarului vor începe pe Calea Eroilor și nu pe bulevardul Nicolae Bălcescu, ca în anii trecuți.

Ceremonia de pe Calea Eroilor trebuie să primească însă avizul Ministerului Apărării.
Imediat după parada militară, autoritățile buzoiene vor organiza în Parcul Crâng un adevărat festin.

Pentru toți cei prezenți la manifestații au fost pregătite 3.800 de porţii de fasole: 3.000 cu ciolan afumat şi 800 de post. De asemenea, meniul va cuprinde desert dar şi vin fiert.

Preţul plătit de Consiliul Judeţean Buzău pentru un meniu de 1 Decembrie este de 12 lei, cu 2 lei mai puţin decât anul trecut. Anul acesta, o altă firmă se va ocupa de pregătirea şi servirea mesei.

Licitaţia a fost câştigată de o firmă care detine un local chiar în Parcul Crâng.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.