Paparazii l-au filmat Ovidiu Anghel în timp ce-i oferea o sacoșă lui Teodor Atanasiu, într-un mall

Fostul candidat PNL pentru Primăria Buzău, Ovidiu Anghel, și fostul senator PNL Teodor Atanasiu, care a candidat fără succes la Parlamentare pe listele liberalilor buzoieni, au fost surprinși de paparazi într-un mall din Capitală, la o întâlnire de taină. La finalul acesteia, Atanasiu s-a ales cu o sacoșă ce i-a fost înmânată de un însoțitor al lui Anghel. 

Lupta pentru conducerea PNL se duce și prin filmuleţe şi poze cu diferiţi lideri surprinşi în ipostaze suspecte. Sub titlul „Fostul ministru al Apărării a pus-o la mall de un mic comision: operațiunea Sacoşă la portbagaj!”, tabloidul cancan.ro a publicat un filmuleţ în care apar fostul ministru al Apărării, Teodor Atanasiu, candidat la Senat pe listele liberalilor buzoieni, și Ovidiu Anghel, fost candidat la şefia Palatului Comunal şi ex-preşedinte interimar al PNL Buzău, la o întâlnire într-un mall din Bucureşti.

Înregistrarea arată cum cei doi se întreţin cordial câteva minute după care Atanasiu primește o sacoşă din partea acestuia din urmă, semn că cei doi păstrează legătura stabilită în campania electorală pentru alegerile de anul trecut, când atât fostul ministru, cât şi candidatul PNL au pierdut bătăliile.

Ovidiu Anghel a explicat că ceea ce au surprins paparazii publicației a fost o simplă întâlnire între doi prieteni iar sacoșa nu conținea altceva decât un șir de covrigi de Buzău.

”Eu am fost la București pentru ședințele mele și am zis hai să mai discutăm, oricum lucruri generale, pentru că eu nu mai fac politică, și bineînțeles am avut niște covrigi de Buzău la mine, așa cum facem noi, buzoienii, când mergem în alte părți. Probabil că el a fost urmărit și de aici toată povestea. Sunt siderat de faptul că au ajuns să facă știri din întâlnirea la o cafea dintre doi prieteni”, a spus Ovidiu Anghel.

Ovidiu Anghel este în prezent şef al Electrica SA Furnizare. El a fost șef al organizației judeţene PNL Buzău între alegerile locale și cele parlamentare.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI