miercuri, 22 mai, 2024

(P) Plan de dezvoltare a infrastructurii din Podgoria, propus de candidatul Alianței Dreapta Unită, Adrian Gheorghe

(P) Plan de dezvoltare a infrastructurii din Podgoria, propus de candidatul Alianței Dreapta Unită, Adrian Gheorghe

Facebook
Twitter
Email

Adrian Gheorghe, candidat al Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Podgoria, a efectuat luni o vizită electorală în localitate, pentru a le prezenta sătenilor obiectivele propuse pentru dezvoltarea comunității.

Astfel, Adrian Gheorghe pune accent pe finalizarea rețelei de canalizare și extinderea rapidă a acesteia. În cadrul prezentării, Gheorghe a subliniat importanța finalizării lucrărilor curente de canalizare înainte de orice alte intervenții, evidențiind costurile semnificative și necesitatea unei planificări coerente.

De asemenea, a adus în discuție necesitatea reabilitării drumului comunal principal, considerat o prioritate pentru toți locuitorii comunei, fiind principala cale de acces către satele din zonă. Gheorghe a subliniat că dezvoltarea comunei trebuie să țină cont de nevoile actuale și viitoare ale locuitorilor, fără a neglija aspectele de infrastructură vitală.

„Cu toții ne dorim să circulăm pe un drum modernizat, de o calitate bună. Nu putem, însă, neglija costurile de 56 miliarde lei vechi făcute până în prezent, plătite de noi toți pentru lucrarea curentă, care trebuie finalizată. Deși dorința noastră de a avea un drum bun este absolut întemeiată, este absurd să asfaltezi acum lucrarea nefinalizată de canalizare, pentru ca, mai târziu, să spargi asfaltul proaspăt turnat. A existat și posibilitatea de a extinde rețeaua în #Oratia, însă actuala conducere a notificat Ministerul Dezvoltării că «această lucrare NU este viabilă». Astfel, la acest moment, prioritatea zero este finalizarea lucrării curente de canalizare, concomitent cu identificarea tuturor posibilităților de extindere a rețelei către #Oratia. După finalizarea lucrărilor de canalizare, urmarea logică a acțiunilor e reprezentată de reabilitarea drumului comunal, cu prioritate a acelor sectoare care sunt foarte deteriorate. Acesta este o dorință a tuturor concetățenilor, pentru că drumul comunal reprezintă principala cale de acces către satele comunei, fiind utilizat de către toți locuitorii”, le-a transmis Adrian Gheorghe sătenilor din Podgoria.

Comandat: Uniunea Salvați România- Filiala Județeană Buzău

Publicat: www.stiridebuzau.ro- Asociatia Jurnalistilor din Buzau

Cod Mandatar:21240009

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.