(P) Guvernul PNL modernizează drumul către Vulcanii Noroioși și alte zeci de căi rutiere din judetul Buzau. #sepoate

Compania Națională de Investiții anunță investiții masive la Buzău ca urmare a insistentelor si muncii depuse de echipa PNL Buzău, pentru a introduce județul pe harta dezvoltarii.

Drumul care asigură accesul către Vulcanii Noroioși va fi modernizat cu 96.000.000 lei, urmând să fie asfaltați peste 14 kilometri din drumul de acces către cel mai vizitat obiectiv turistic din județul Buzău. Acesta este unul din cele cateva zeci de drumuri care se afla in vizorul dezvoltarii pe care guvernul PNL o urmareste.
Șoseaua către Vulcanii Noroioși a fost inclusă deci pe lista obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului Drumuri de interes local și Drumuri de interes județean, finanțate prin programul național de construcții de interes public sau social.
Astfel, pe lista-sinteză publicată de Compania Națională de Investiții, Buzăul apare cu peste 36 de comune care vor primi bani de la Guvernul PNL pentru asfaltarea și modernizarea de drumuri sătești și comunale.
Modernizarea drumuri lor județene pentru acces Vulcanii Noroioși DJ 102F km 0+000 – 8+800 și DJ 220A km 0+000 – 5+800, Sătuc – Policiori – Vulcanii Noroioși din județul Buzău, face parte din noua strategie de investiții a Guvernului PNL, pentru dezvoltarea accelerată a comunităților locale.

Ca urmare a discutiilor purtate intre ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan, si Cristinel Romanescu, deputat de Buzău, in urma prezentarii importantei strategice a acestor drumuri pentru dezvoltarea judetului, s-a decis ca, atât Consiliul Județean Buzău, cât și cele 36 de localități buzoiene care se aflau pe lista de așteptare pentru repartizarea de fonduri, să primească în cel mai scurt timp banii necesari pentru investiții.


„Va spun sincer că fără efortul și implicarea colegilor din PNL, aceste proiecte depuse în anii trecuți la Compania Națională de Investiții ar fi rămas simple promisiuni de campanie, la fel ca pana acum. Sperăm ca prin aceste investitii să dublăm numărul de turiști care vizitează anual Vulcanii Noroioși, dar și să creștem apetitul investitorilor prin crearea de infrastructură rutieră modernă în majoritatea localităților, astfel incat judetul Buzau sa devina un punct de atractie si din acest punct de vedere.
PSD a fost la guvernare, a avut miniștri, secretari de stat, a avut toate parghiile pentru a atrage fonduri si iata ca tot n-au reușit să atragă acești bani pentru Buzău. Localitățile nu se dezvoltă prin propagandă ieftină, prin populism si vorbe goale, nici prin promisiuni neonorate de campanie. Dezvoltarea se intampla atunci cand se fac investiții și implicit se creaza locuri de muncă. Aceasta este noua abordare a PNL: fapte, și nu promisiuni goale.”a declarat Cristinel Romanescu, președintele PNL Buzău.

Partidul Național Liberal Buzău

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau