joi, 29 februarie, 2024

(P) Campania PRO România „Donează o mască pentru elevi”, în primele trei licee

(P) Campania PRO România „Donează o mască pentru elevi”, în primele trei licee

Facebook
Twitter
Email

Așa cum am anunțat săptămâna trecută, campania inițiată de noi, și sugestiv intitulată „Donează o mască pentru elevi”, la care sperăm să se alăture cât mai mulți buzoieni, și în primul rând decidenți din cadrul forțelor politice locale importante, a început în forță. Luni, prin reprezentanții noștri, consilierul local Constantin Ionescu, prim vicepreședintele Viorel Dobre și doamna Mirela Petre, de la Organizația de Femei, am fost prezenți în mijlocul unei categorii defavorizate și de multe ori ocolită de cei care ar trebui să se implice și s-o sprijine, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Buzău. Aici am donat 500 de măști și am găsit prieteni vechi, care ne-au primit cu dragoste. Ei nu au uitat că noi am fost singurii la sfârșitul anului trecut, cu ocazia sărbătorilor de iarnă care le-au adus cadouri.

Astăzi, campania noastră a continuat la trei dintre cele mai importante licee din municipiu, unde am donat fiecărui elev de clasa a 12-a măști, am stat de vorbă cu conducerile unităților de învățământ, și am identificat probleme curente la care vom încerca să găsim rezolvări după ce vom depăși această criză. Iar mâine și poimâine vom merge la celelalte licee din oraș, așa cum am promis, pentru a rezolva, după modestele noastre posibilități, o problemă stringentă cu care se confruntă comunitatea locală. Și aici ne referim la lipsa posibilităților materiale pentru mulți de a le cumpăra copiilor aflați în plină febră a pregătirii examenelor, materialele de protecție necesare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.