joi, 29 februarie, 2024

Opt răniți, la Sătuc, după o coliziune între un autoturism și o autoutilitară

Opt răniți, la Sătuc, după o coliziune între un autoturism și o autoutilitară

Sursa Catalin Ivan / Facebook / Infotrafic Buzau
Facebook
Twitter
Email

Traficul este dirijat pe DN 10, în Sătuc, județul Buzău, din cauza unei coliziuni între două autovehicule, soldată cu opt răniți. Cinci victime, între care trei copii, au fost transportate la spital.

Accidentul a avut loc în jurul orei 15.00, la ieșire din Sătuc spre Cândești. Impactul s-a produs între un Mercedes Vito și un Logan MCV. Au fost răniți patru adulți și patru copii.

Cinci dintre răniți au fost preluați cu ambulanțele SMURD și SAJ și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău.

Trei minori și doi adulți au ajuns la spital, cu diverse traumatisme. Alte trei persoane cu răni mai ușoare au primit îngrijiri la locul accidentului.

UPDATE Este vorba de o coliziune între un autovehicul condus pe direcția Brașov către Buzău de către un șofer în vârstă de 62 de ani, din Vernești și mașina care circula înaintea sa, la volanul căreia se afla un conducător auto de 36 de ani, din Vrancea.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.