miercuri, 19 iunie, 2024

Operațiuni de căutare a doi copii din Buzău care au plecat de acasă și nu au mai revenit

Operațiuni de căutare a doi copii din Buzău care au plecat de acasă și nu au mai revenit

Facebook
Twitter
Email

Doi copii din județul Buzău sunt căutați de Poliție după ce au plecat de acasă și nu au mai revenit la domiciliu. Este vorba despre un băiat de 12 ani care a dispărut de mai mult de cinci zile, și o fată de 11 ani, care a plecat de acasă pe data de 10 august 2023.

La data de 10 august 2023, în jurul orei 12,00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că Lăcătuș Marinel – Adrian, în vârstă de 12 ani, ar fi plecat voluntar în ziua de 4 august 2023, de la locuinţa din municipiul Râmnicu Sărat, judeţul Buzău și nu a mai revenit.

Minorul căutat are aproximativ 1,30 metri înălțime și 40 de kilograme, păr blond, scurt și drept, ochi negri. Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care acesta le purta la momentul plecării.

„Cei care dețin informații ce pot conduce la găsirea băiatului sunt rugați să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, este solicitarea polițiștilor buzoieni.

De asemenea, la data de 11 august 2023, în jurul orei 12,00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că Spătaru Gebriela, în vârstă de 11 ani, ar fi plecat voluntar în ziua de 10 august 2023, de la locuinţa din Ruşeţu, judeţul Buzău, pentru a ajuta vecinii la treburi gospodăreşti și nu a mai revenit.

Fata căutată are aproximativ 1,55 metri înălțime și 50 de kilograme, păr şaten, scurt și ondulat, ochi căprui. La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni de culoare albastră, tricou de culoare neagră, hanorac de culoare neagră, pantofi sport negri cu roz.

„Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, este solicitarea polițiștilor buzoieni.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.