marți, 23 aprilie, 2024

O tânără din Râmnicu Sărat, șefă de promoție a Școlii de Maiștri Militari și Subofițeri ai Forțelor Aeriene „Traian Vuia”

O tânără din Râmnicu Sărat, șefă de promoție a Școlii de Maiștri Militari și Subofițeri ai Forțelor Aeriene „Traian Vuia”

Facebook
Twitter
Email

Aproape 150 de absolvenți ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc au fost avansați în gradele de maistru militar clasa a V-a și sergent la terminarea studiilor.

Miercuri, pe platoul din faţa Palatului Comunal, a avut loc festivitatea de absolvire şi de ridicare în grad a promoţiei 2019 din Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc.

Comandantul şcolii, comandor inginer Valentin Enache, a prezentat onorul şi a dat raportul generalului de brigadă doctor Dragoş Dumitru Iacob, şeful Direcţiei de Instrucţie şi Doctrină din Statul Major al Apărării.

Denumirea onorifică „Nicolae Bălcescu 200” a fost acordată promoţiei 2019 prin ordin de ministru. Tot prin ordin de ministru, absolvenţilor promoţiei 2019 le-au fost acordate gradele de maistru militar clasa a V-a şi de sergent.

Şefii de promoţie au primit plachete, diplome, premii şi alte distincţii militare pentru rezultatele obţinute în timpul şcolii. Șefa promoției „Nicolae Bălcescu-200” a fost desemnată râmniceanca Ana-Maria Drăgan.

”Este o onoare pentru mine să fiu absolventă a acestei instituții de învățământ militar. A fost o perioadă dificilă dar frumoasă în care ne-au fost puse la încercare răbdarea, ambiția și perseverența. (…) Trebuie să nu uităm că uniforma pe care o purtăm trebuie să ne caracterizeze prin două cuvinte: răspundere și respect”, a spus șefa de promoție a școlii de la Boboc, în discursul său, la finalizarea studiilor.

67760058_846956222339424_7666833467392393216_n

Tânăra a fost încadrată direct în structura unității de aviație de la Boboc. La subofițeri, șef de promoție este sergentul Vincenţiu Anton.

Imnul naţional a fost intonat de toţi participanţii la ceremonia care s-a încheiat cu defilarea corpului militar şi didactic şi a absolvenţilor promoţiei 2019.

Miercuri, au fost avansaţi la gradul de maistru militar clasa a V-a 61 de băieţi şi 12 fete şi la gradul de sergent 62 de băieţi şi 9 fete.

În total, 144 de absolvenţi ai Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc vor fi repartizaţi la unităţile Forţelor Terestre şi ale Forţelor Aeriene.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton