joi, 22 februarie, 2024

O tânără din Berca și-a pierdut viața în accidentul de la Șindrilița, în care au fost implicate un microbuz de pasageri și o autoutilitară

O tânără din Berca și-a pierdut viața în accidentul de la Șindrilița, în care au fost implicate un microbuz de pasageri și o autoutilitară

Facebook
Twitter
Email

O buzoiancă de 30 de ani se numără printre persoanele care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului de sâmbătă dimineaţă din localitatea ilfoveană Șindrilița. Roxana Dascălu locuia în comuna Berca, lucra în Bucureşti la o firmă de curierat, iar în momentul tragediei se afla în microbuzul de pasageri lovit de o autoutilitară.

Roxana era necăsătorită și tocmai începea să își revină după o mare suferință sufletească, provocată de moartea tatălui, răpus de o boală în urmă cu câteva luni. Trupul neînsuflețit al tinerei va fi adus luni seară, la Berca, unde va avea loc și înmormântarea.

Era în mașină cu sora ei cu patru ani mai mare, rănită și ea în accidentul de sâmbătă. Alți doi frați din Buzău, de 18 și 31 de ani, au fost răniți, fiind internați la spitale din Capitală.

Accidentul a avut loc pe DN 2A Bucureşti – Urziceni. Un microbuz care se deplasa spre Buzău a fost lovit în plin de o autoutilitară care a pătruns pe contrasens. În urma impactului, patru persoane au murit, iar alte 14 au fost rănite.

Microbuzul implicat în accidentul rutier era înmatriculat în Bucureşti, dar făcea curse regulate către Buzău. Sâmbătă dimineaţă, în zona localităţii ilfovene Şindriliţa, microbuzul a fost lovit de şoferul unei autoutilitare, care a pătruns pe sensul opus.

Se pare că bărbatul care conducea cu 120 km/h, ar fi încercat o manevră greşită de depăşire, moment în care a pătruns pe celălalt sens, lovind astfel microbuzul încărcat cu pasageri.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.