joi, 18 aprilie, 2024

O ploaie torențială a dat peste cap traficul auto pe DN 10, la Nehoiu

O ploaie torențială a dat peste cap traficul auto pe DN 10, la Nehoiu

Facebook
Twitter
Email

Din cauza ploii torențiale de marți după-amiază, circulația pe DN 10 s-a desfășurat cu dificultate în zona Nehoiu. Traficul a fost oprit timp de 30 de minute la kilometrul 68+600 din cauza apei unui izvor care a acoperit partea carosabilă.

Adâncimea apei depășea 30 de centimetri iar șoferii nu s-au încumetat să traverzeze zona. Circulația a fost reluată după ce a fost curățat carosabilul cu un utilaj al Primăriei Nehoiu.

De asemenea la km.69+700, în zona Gării Nehoiașu, circulația s-a făcut cu dificultate din cauza aluviunilor și pietrelor care au ajuns pe carosabil. În zonăa acționat o volă a unui agent economic și un Unimog cu lamă al SDN Buzău.

De la ora 14.00, s-a activat CJCCI la sediul ISU Buzău. Acesta va fi activ până mâine, la ora 12.00, la expirarea codului hidrologic portocaliu valabil pentru bazinul superior al râului Buzău și afluenții din bazinul mediu al acestuia.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.