duminică, 10 decembrie, 2023

O femeie din Râmnicu Sărat a murit într-un accident rutier, produs în Italia. Își luase bilet să revină acasă, pentru odihnă

O femeie din Râmnicu Sărat a murit într-un accident rutier, produs în Italia. Își luase bilet să revină acasă, pentru odihnă

Facebook
Twitter
Email
O femeie din Buzău, care lucra ca îngrijitoare în Italia, a murit după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada împreună cu o prietenă, şi aceasta rănită dar în afara oricărui pericol. Victima este Maria Noapteş, în vârstă de 60 de ani, din Râmnicu Sărat. 

Accidentul s-a produs pe 10 mai, în orașul la Piacenza, pe via Emilia Pavese. Potrivit unei prime reconstituiri a agenţilor poliţiei municipale, femeia traversa strada printr-un loc nepermis. În acel moment a trecut un Ford Focus condus de un bărbat care s-a trezit dintr-odată cu femeile în faţă. Șoferul a fgrânat însă nu a reuşit să evite impactul.
 
Femeia din Râmnicu Sărat a fost izbită violent și aruncată câțiva metri în față. Era în stare foarte gravă din cauza fracturii craniene care i-a provocat o puternică hemoragie. A fost transportată de urgenţă la spital, însă nu a supravieţuit. Amica sa se află în afara pericolului.
 
Maria Noapteș era plecată la muncă, în străinătate, de aproximativ 15 ani iar în ultima perioadă lucra ca îngrijitoare în casa unui bătrân. Tocmai își programase revenirea în țară, pentru a se odihni. Trupul neînsuflețit al femeii va fi incinerat în Italia.
 
”Era plecată de acasă și își luase bilet de avion să vină în România. Voia niște zile în care să uite de toate zbaterile și chinurile vieții, alaturi de fiica sa în căsuța pe care abia o construise”, scrie fratele victimei, Stan Noapteș, pe or ețea de socializare.
 
Potrivit presei din Italia, la bordul maşinii care le-a lovit pe cele două femeie se afla un tânăr care a fost supus testului de alcoolemie, rezultatul fiind negativ. 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.