VIDEO O femeie din cartierul Broșteni a decis să își pună capăt zilelor, după ce a aflat că suferă de leucemie

O buzoiancă de 62 de ani a fost găsită fără viață în această dimineață, la intrare în blocul în care își avea domiciliul. Se pare că femeia a aflat că suferea de leucemie și a ales să-și pună capăt zilelor aruncându-se de la fereastra uscătorului aflat la etajul al patrulea.

Un vecin a găsit-o pe femeia în fața blocului, într-o baltă de sânge. Speriat, omul a sunat Serviciul Județean de Ambulanță Buzău prin serviciul unic de urgență 112. Ambulanțierii i-au efectuat manevre de resuscitare zeci de minute însă fără succes. Inima femeii a încetat să mai bată.

Vecinii spun că femeia s-ar fi întors de la o clinică din București, în cursul zilei de duminică și părea abătută. Aceasta suferea de o boală cruntă și foarte probabil ideea sinuciderii i-a încolțit în minte în momentul în care a realizat că nu va mai trăi mult timp.

Femeia era căsătorită și potrivit vecinilor avea o fată care lucrează la o instituție publică din municipiul Buzău. La locul tragediei au ajuns polițiștii buzoieni care au demarat o anchetă pentru a stabili dacă a fost un accident sau un act suicidal.

Fii Reporter