sâmbătă, 24 februarie, 2024

O dubă încărcată cu mobilă s-a răsturnat pe E 85, după ce a fost lovită de un autoturism

O dubă încărcată cu mobilă s-a răsturnat pe E 85, după ce a fost lovită de un autoturism

Facebook
Twitter
Email

O autoutilitară încărcată cu mobilă s-a rasturnat pe E85, la Poșta Câlnău, după ce a fost izbită de un autovehicul care a intrat pe contrasens. Vinovat de producerea accidentului a fost un șofer din Capitală, care a pătruns pe contrasens, din motive necunoscute. Circulația autovehiculelor a fost restricționată timp de peste oră.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 9, pe DN 2 E 85, la ieșirea din localitatea Poșta Câlnău. Pe fondul ceții dense și a carosabilului înghețat, un șofer în vârstă de 29 de ani, din București, aflat la volanul unui autoturism marca Fiat Doblo, în timp ce se deplasa dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens.
Mașina condusă de bucureștean a acroșat o dubiță încărcată cu mobilă, care circula regulamentar, la volanul căreia se afla un buzoian. După impactul dintre cele două autovehicule, dubița s-a răsturnat pe carosabil. Din fericire, accidentul rutier nu s-a soldat cu victime.
După finalizarea cercetărilor efectuate de polițiștii de la Serviciul Rutier, autoturismul Fiat, grav avariat în urma accidentului, a fost ridicat pe o rampă și transportat înapoi la București. Între timp, mobila aflată în dubiță, multe dintre piese avariate în urma evenimentului rutier, a fost mutată într-un alt autovehicul al firmei de mobilă.
Autoutilitara, avariată serios după ce s-a răsturnat, a fost repusă pe roți cu ajutorul unui excavator, operațiune care nu s-a dovedit deloc ușoară.
Pentru că sensul de mers dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău a fost blocat de dubița răsturnată pe șosea, circulația a fost restricționată, timp de peste o oră, fiind folosită, alternativ, sub îndrumarea polițiștilor, doar singura bandă de mers.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.