joi, 22 februarie, 2024

O convorbire telefonică a răpus un primar din judeţul Buzău

O convorbire telefonică a răpus un primar din judeţul Buzău

Facebook
Twitter
Email

Primarul comunei Valea Râmnicului, Ion Sandu, a decedat la spital, noaptea trecută, în urma unui accident cerebral suferit cu câteva ore înainte, marţi dimineaţa. Martorii prezenţi la acea oră în primărie au declarat că îmbolnăvirea subită a edilului s-ar fi produs în urma unui acces de furie cauzat de o convorbire telefonică. Primarului i s-a făcut rău după ce a închis telefonul iar funcţionarii au chemat ambulanţa care l-a transportat de urgenţă la spital. Cu toate eforturile pe care le-au făcut medicii, starea pacientului s-a agravat în noaptea de miercuri spre joi, Ion Sandu încetând din viaţă.

Primarul din Valea Râmnicului avea 72 de ani şi se afla la cel de-al treilea mandat, obţinut pe listele PNL. Anul trecut, edilul a lipsit de la primărie aproape şase luni, după ce a suferit o operaţie dificilă de amputare a unui picior în urma unei arterite.

Pentru că administraţia comunei nu are viceprimar ca urmare a unor dispute politice, localitatea ar putea fi condusă de către secretar, până când Instituția Prefectului din Buzău va decide cine va prelua prerogativele funcției de primar.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.