vineri, 19 aprilie, 2024

O camionetă a luat foc, în mers, pe DN2 E85. Incendiul a pornit de la un scurtcircuit

O camionetă a luat foc, în mers, pe DN2 E85. Incendiul a pornit de la un scurtcircuit

Facebook
Twitter
Email

Un echipaj de la ISU Buzău a acționat, luni, la orele prânzului, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o autoutilitară. Flăcările au izbucnit în compartimentul motor apoi s-au extins în cabina vehiculului cu masă de 3,5 tone.

Autoutilitara a luat foc în timp ce se deplasa pe DN2 E85, în dreptul localității Movila Banului. Pompierii au fost alertați de șoferii din trafic, care au sunat la 112 pentru a anunța că iese fum dintr-un vehicul oprit lângă carosabil.

La intervenție s-a deplasat echipajul unei autospeciale de stingere. Când au ajuns la obiectiv, cabina autoutilitarei ardea. Din fericire, șoferul și pasagerul din dreapta sa au ieșit la timp din mașină. După ce au stins flăcările, pompierii au trecut la verificări ăentru a identifica sursa incendiului.

Potrivit reprezentanților ISU Buzău, incendiul a izbucnit , în urma unui scurtcircuit la compartimentul motor, apoi s-a extins în cabina autovehiculului. Camioneta transporta un utilaj agrocol și piese de schimb pentru acesta. Încărcătura nu a fost afectată de incendiu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.