O bătaie între elevi din Colegiului Agricol a fost potolită la timp de polițiștii locali. Scandalagiii aveau pregătite arme albe

Arhivă

O bătaie între adolescenți, izbucnită în fața Colegiului Agricol, putea avea consecințe dintre cele mai dramatice, mai ales că unul dintre protagoniști este pugilist iar oponenții săi erau înarmați cu ”boxuri”. Intervenţia promptă a poliţistei locale care asigura paza liceului şi ulterior a patrulei de Intervenţie de la Poliţia Locală Buzău a făcut să nu se întâmple o nenorocire.

Scandalul a izbucnit între doi elevi de clasa a IX-a, după ce unul ar fi trecut sfidător prin faţa celuilalt. Adolescentul rănit în orgoliu şi-a chemat fratele şi împreună l-au bătut zdravăn pe colegul care a avut tupeul să îi taie cale. Bătaia a început iniţial în faţa liceului după care a continuat în curtea liceului.

Poliţista locală care asigura paza la liceu a intervenit imediat pentru a-i despărți pe bătăuși și, între timp, a chemat în ajutor colegii de la echipa de intervenţie. Aceştia au potolit imediat scandalul, iar la percheziția ce a urmat asupra unuia dintre frați au găsit două „boxuri” pe care intenţiona să le folosească.

Polițiștii locali i-au sancționat contravențional pe tinerii implicați în altercație cu amenzi cuprinse între 1000 și 3000 lei. Persoanele care au participat la scandal au fost conduse și predate Poliției Municipiului Buzău, pentru continuarea cercetărilor.

Fii Reporter