luni, 4 martie, 2024

Nou sens giratoriu, pe drumul european E85, în apropierea municipiului Buzău

Nou sens giratoriu, pe drumul european E85, în apropierea municipiului Buzău

Facebook
Twitter
Email

Marți seară, a fost dat în folosință sensul giratoriu de la Spătaru, de la intersecția Drumului Național 2 cu Drumul Național 2B.

Este vorba despre o zonă considerată extrem de periculoasă pentru șoferii care vin dinspre Zona Industrială a municipiului Buzău, pentru a intra pe Drumul European.

Astfel, de acum încolo, șoferii din Buzău, și nu numai, vor putea efectua manevrele de la ieșirea din intersecție în siguranță, iar cozile interminabile de mașini care se formau din cauza traficului intens vor dispărea.

De asemenea, odată cu amenajarea acestui rond va fi redus și riscul de producere a accidentelor rutiere, zona fiind cunoscută pentru numeroasele accidente petrecute din cauza vizibilității scăzute a celor care ies din Șoseaua București în drumul european.

Amenajarea a fost făcută de către muncitorii de la Compania Naționale de Administrare a Infratsructuruii Rutiere, la solicitarea Poliției Rutiere Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.