marți, 19 martie, 2024

Nou adjunct la șefia Poliției Județene Buzău

Nou adjunct la șefia Poliției Județene Buzău

Facebook
Twitter
Email

Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău are un nou adjunct, pentru o perioadă de o jumătate de an. Este vorba despre comandantul Poliției Municipale Râmnicu Sărat, comisarul-şef Valentin Dorin Mirică.

Acesta a devenit începând cu data de 11 iunie, cel de al doilea adjunct al inspectorului șef, comisarul șef Laurențiu Pantazi, alături de comisarul șef Octavian Constantin. Postul ocupat de comisarul-şef Valentin Dorin Mirică era liber de mai bine de un an de zile, după ieșirea la pensie a comisarului șef Gheorghe Roman.

”Prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, cu data de 11 iunie a.c., comisarul-şef de poliţie Mirică Valentin Dorin a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de maximum 6 luni, atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.