miercuri, 24 aprilie, 2024

Noi centre de vaccinare pentru buzoienii care se înscriu pe listele de așteptare

Noi centre de vaccinare pentru buzoienii care se înscriu pe listele de așteptare

Facebook
Twitter
Email

Cinci centre noi de vaccinare vor fi disponibile pe platforma națională pentru buzoienii care vor să se înscrie pe listele de așteptare. Peste 9.000 de buzoieni s-au înscris pe platformă și așteaptă acum să fie vaccinați anti-COVID.

Este vorba despre două centre ale Armatei, care vor fi deschise și pentru celelalte categorii de persoane, despre un centru la fostul LSM, în municipiul Buzău, unul la Pârscov și unul în Berca.

Dacă centrele de la Policlinica Militară și de la sediul Diviziei 2 Infanterie Getica erau deschise și până acum însă aici se vaccinau doar militari ori pensionari din Armată, celelalte sunt încă închise, dar vor deveni funcționale în viitorul apropiat.

Deși noile centre sunt pregătite, totul depinde de numărul de vaccinuri care vor intra în țară și vor fi alocate județului.

De la deschiderea listelor de așteptare, pe 15 martie și până joi dimineață, peste 9.000 de buzoieni s-au înscris pe platformă și așteaptă acum să fie vaccinați anti-COVID.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.