joi, 29 februarie, 2024

Născuți în prima zi din 2023. Un băiețel și trei fetițe au venit pe lume pe 1 ianuarie

Născuți în prima zi din 2023. Un băiețel și trei fetițe au venit pe lume pe 1 ianuarie

Facebook
Twitter
Email

Revelionul va însemna mai mult decât o sărbătoare de iarnă pentru câteva familii din județul Buzău. Patru bebeluși s-au născut în prima zi din 2023, la Maternitatea din Buzău.

Primul copil care a venit pe lume în acest an a fost un băiețel. Tot pe 1 ianuarie, la Buzău, au apărut pe lume trei fetițe. Potrivit medicilor, atât bebelușii, cât și mămicile sunt în stare bună.

Patru familii din judeţul Buzău au primit un cadou neprețuit, în prima zi din 2023. Este vorba despre trei fetițe si un băiețel. Primul bebeluș care a venit pe lume, chiar la trecerea în noul an, a fost un băiețel.

Potrivit medicilor, atât bebelușii, cât și mamele sunt în stare bună și urmează să părăsească Maternitatea din Buzău în următoarele zile.

Credința populară spune că pruncii care se nasc în prima zi a anului sunt binecuvântați. Aduc bucurie și prosperitate familiei şi vor avea un destin luminos.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.