Muncitorii de la Urbis trebuie să refacă trotuarele de pe Independenței, pentru că în prima fază și-au bătut joc de lucrare

Muncitorii de la Urbis Serv au fost obligați de autoritățile Buzăului să reia lucrările de refacere a trotuarelor unei importante străzi, după ce au fost constatate grave deficiențe de execuție. Ca să scape mai repede, muncitorii au turnat asfalt nou peste cel vechi, și au supraînălțat trotuarul.

În urma plângerilor unor locatari, care spun că o să le intre apa în curți, unul dintre viceprimari a mers să verifice și după ce a observat deficiențele a dat dispoziție ca lucrarea să fie repetată, dar cu decopertarea prealabilă a vechiului asfalt.

„Am fost pe strada Independenței și am văzut la fața locului cele reclamate de oameni, probleme care în cea mai mare parte sunt justificate. Am dispus, în primul rând, ca tot stratul vechi de asfalt să fie decopertat ca lucrarea să fie una de calitate iar apoi am solicitat lucrătorilor de la Urbis să remedieze toate deficiențele reclamate de cetățeni”, a declarat viceprimarul Ionuț Apostu.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI