marți, 19 martie, 2024

Motivul pentru care un bătrân din Pănătău are probleme cu Poliția

Motivul pentru care un bătrân din Pănătău are probleme cu Poliția

Facebook
Twitter
Email

Peste 400 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate la acest sfârşit de săptămână de poliţiştii rutieri. De asemenea, au fost reținute 22 de permise. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 156.000 de lei.

Astfel, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, poliţiştii rutieri au sancţionat 229 de conducători auto şi au reţinut 9 permise de conducere.

Cea mai mare viteză – 165 km/h – a fost înregistrată de aparatul radar amplasat în afara localităţii Racoviţeni, la volanul autoturismului fiind depistat un bucureştean, în vârstă de 30 ani.

Alte 13 permise de conducere au fost reţinute conducătorilor auto pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor aflaţi regulamentar în traversarea drumului public, precum şi autovehiculelor care aveau acest drept, dar şi pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare.

De asemenea poliţiştii rutieri aflaţi în trafic au întocmit șase dosare penale pentru conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice ( cea mai mare concentraţie – 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat – fiind înregistrată în cazul unui bărbat de 60 de ani, din Pogoanele, depistat la volanul autoturismului pe raza aceleiaşi localităţi), dar şi pentru conducerea unui autovehicul de o persoană ce nu posedă permis de conducere.

Printre cei care au avut probleme cu poliția se află și bătrân de 77 de ani, din localitatea Pănătău, depistat la volanul unui autoturism, deşi nu posedă permis de conducere.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.