Motivul pentru care primarul Constantin Toma dă afară trei dintre consilierii personali

Primarul Buzăului, Constantin Toma, face schimbări majore în biroul alăturat cabinetului său din Palatul Comunal. Dă afară trei consilieri personali deoarece a constatat că aceștia, prin pregătirea pe care o au, nu-i mai sunt utili după reconfigurarea priorităților din administrație.

Potrivit edilului șef al municipiului Buzău, pleacă cei trei tineri consilieri personali și rămâne numai Cristian Ceaușel, sfătuitorul pe probleme economice al primarului. Printre cei care rămân fără job este și tânărul Alexandru Nicolescu, licențiat în drept și afaceri la Universitatea din Coventry, Marea Britanie.

”Din păcate am luat o decizie radicală ca trei dintre ei să plece și doar Cristian Ceaușel să rămână deoarece este specialist pe probleme economice. Celelalte trei persoane nu vor mai fi. După timpul care a trecut am constatat că îmi trebuie ajutoare care să îmi fie într-adevăr de folos. Mă gândesc la o consultanță juridică, la o consultanță pe partea de comunicare și alte lucruri care apar de-a lungul procesului acesta de administrare. Având în vedere situația grea cu procesele pe care le are Primăria vreau pe cineva cu experiență, un fost judecător, de exemplu”, a declarat primarul Buzăului, Constantin Toma.

Fii Reporter