luni, 15 iulie, 2024

Miruna a urcat pe scena de la „Vocea României”, în memoria fratelui decedat într-un carambol

Miruna a urcat pe scena de la „Vocea României”, în memoria fratelui decedat într-un carambol

Facebook
Twitter
Email

La o jumătate de an de la dispariția lui Alex Homoc, buzoianul în vârstă de 20 de ani, mort într-un cumplit accident rutier produs pe E85, familia acestuia primește un puternic motiv de alinare sufletească de la sora tânărului, Miruna. Fata, de 16 ani, a cântat vineri seară la „Vocea României” și a convins câțiva dintre jurați să-și întoarcă scaunele.

La audițiile pe nevăzute, Miruna Homoc a ales piesa ”Hurt”, pe care i-a dedicat-o fratelui său, Alex, decedat anul acesta într-un cumplit accident. Irina și Theo & Horia s-au întors la finalul melodiei.

„Îmi venea să plâng stând cu spatele. Atunci când simți ce cânți și când reușești să transmiți atât de bine emoția, nu mai contează scăpările. Ești extraordinară, să știi, bravo!”, i-a spus Theo Rose concurentei din Buzău.

Miruna nu credea că va întoarce vreun scaun și de aceea a avut nevoie de puțin timp de gândire. Deși avea posibilitatea să ajungă și în echipa compusă din Theo Rose și Horia Brenciu, buzoianca a ales-o pe Irina Rimes în rolul de antrenor.

La vârsta de 16 ani, Miruna Homoc a trecut prin momente dificile în primăvara acestui an, atunci când și-a pierdut fratele într-un accident rutier.

Miruna nu a renunțat la muzică, tocmai pasiunea pentru cântat fiind cea care îi dă puterea de a merge mai departe. Aceasta a fost, de fapt, și promisiunea pe care i-a făcut-o fratelui său.

„Când m-am înscris la prima preselecție, a fost cu mine. Aș da orice și să îl iau în brațe, atât. Într-un fel, m-a întărit, dar sunt momente în care, din nou, îți pierzi orice putere, deoarece e prea greu și nu ai, practic, ce să faci, nu ai cum să dai timpul înapoi. Eu liniștea mi-o găsesc cântând și, așa, îl simt aproape”, a declarat Miruna.

Tragedia în care a murit Alex Homoc s-a produs în dimineața zilei de 20 martie 2023, în zona intersecției DN2 E85 cu DJ 210. Neatenția la volan ar fi fost cauza evenimentului tragic.

În carambolul de atunci au fost implicate trei TIR-uri și două autoturisme. Tatăl lui Alex, în vârstă de 47 de ani, se afla pe locul din dreapta în momentul impactului. El a ajuns la spital cu numeroase contuzii. Un alt șofer, în vârstă de 62 de ani, a ajuns la spital cu multiple traumatisme.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.