luni, 11 decembrie, 2023

Ministrul Culturii, întâlnire cu ambasadorul Germaniei: Vom avea ocazii concrete și în acest an de a face proiecte relevante împreună

Ministrul Culturii, întâlnire cu ambasadorul Germaniei: Vom avea ocazii concrete și în acest an de a face proiecte relevante împreună

Facebook
Twitter
Email

Ministrul Culturii Lucian Romașcanu a avut miercuri o întâlnire cu Excelența Sa, Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei la București.

În cadrul discuțiilor bilaterale au fost abordate subiecte legate de colaborarea culturală dintre cele două țări, fiind amintit și sprijinul ambasadei pentru prezența culturală a României în spațiul german.

„O nouă zi, o nouă plăcută și onorantă întâlnire, de data aceasta cu E.S. Dr. Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei la București.

Am avut discuții aplicate despre colaborarea culturală dintre cele două țări, despre istoricul extrem de bogat al sprijinului ambasadei pentru prezența culturală a României în spațiul german (de menționat doar ajutorul dat pentru cele două târguri majore de carte, Leipzig și Frankfurt) și despre cum va continua acesta în viitor.

Vom avea ocazii concrete și în acest an de a face proiecte relevante împreună și pentru acest lucru reiau și aici mulțumirile noastre.” a precizat Lucian Romașcanu, într-o postare pe Facebook.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.