VIDEO Ministrul agriculturii, martor la un accident produs pe ”drumul morții”. A ajutat la scoaterea victimelor din mașini

Traficul rutier a fost blocat pe DN2 E85, în afara localităţii buzoiene Oreavu, din cauza unui accident cu două autoturisme implicate. Potrivit poliției, o persoană a fost rănită. Ministrul agriculturii, Adrian Oroș, a participat la scoaterea victimelor din mașimile avariate.

Ministrul agriculturii se află, miercuri, în județul Buzău pentru a se întâlni cu agricultorii din zonă.

Acesta a participat la un târg agricol din localitatea Valea Râmnicului, într-o bază de utliaje agricole, aflată la 50 de metri distanță de șoseaua europeană care leagă Capitala de Moldova.

Oroș tocmai își terminase discursul și se pregătea pentru pozele de grup când a auzit zgomotul produs de impactul dintre mașini.

Ministrul și alți câțiva membri din stafu s-au îndreptat către locul coliziunii și au ajutat la scoaterea victimelor din caroseriile avariate, înainte de sosirea echipajelor de intervenție.

„Nu am făcut nimic special. Am auzit acel zgomot și nu doar eu ci aproximativ 40 de persoane care ne aflam în câmp, am plecat spre șosea unde era o mașină căzută în șanț în care era șoferul. Cu toții am pus umărul ca omul acela să poată ieși din mașină. Din fericire nu a fost ceva grav și cred eu că în maxim 10 minute au venit echipajele SMURD care au făcut ce trebuia făcut”, a declarat ministrul Adrian Oros.

În timp ce conducea autoturismul pe DN2 E85 din direcția Vrancea către Buzău, în afara localității Oreavu, o șoferiță de 34 de ani din Râmnicu Sărat nu ar fi păstrat distanta de siguranță și a intrat în coliziune cu autovehiculul care circula înaintea sa și la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani din Vâlcelele.

În urma coliziunii, șoferul de 36 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Fii Reporter