Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, și omologul său kuweitian, au fost implicați într-un accident rutier. Delegația urma să ajungă la Buzău

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se află într-o vizită oficială în România, au fost implicaţi, joi, într-un accident rutier, petrecut în jurul orei 11.00 pe DN 21, la ieşirea din municipiul Slobozia. Accidentul a avut loc în jurul orei 11.00, cu circa două ore înaintea vizitei programate la Buzău.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi omologul său din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, au traumatisme cranio-cerebrale minore, iar translatorul a suferit un traumatism de stern uşor, toţi fiind îngrijiți inițial la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slobozia. Ei vor fi aduşi în Capitală la Spitalul de Urgenţă Elias, pentru evaluări medicale mai amănunţite.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, Andreea Loghin, a declarat că poliţiştii nu au stabilit modul în care s-a produs accidentul şi nici cauzele acestuia. O echipă complexă din cadrul IPJ Ialomiţa se află în acest moment la faţa locului pentru cercetări.

O delegaţie din Kuweit condusă de ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii şi Relaţiilor cu Parlamentul, Ali Saleh Al Omair, se află în vizită oficială în România în perioada 23-27 august. La momentul producerii accidentului, cei doi oficiali mergeau la Buzău, unde ar fi urmat să viziteze o fabrică procesatoare de fructe şi legume.

Fii Reporter