Militarul buzoian rănit în Afganistan, vizitat la spitalul din Germania de ființele dragi lui

Veşti bune vin de la spitalul din Germania, unde este internat Bogdan Dragomir, militarul buzoian rănit sâmbătă în Afganistan. Tânărul din Maxenu așteaptă în următoarele ore vizita iubitei și a familiei. După atacul sângeros petrecut sâmbătă într-o unitate militară din Kandahar în urma căruia doi militari buzoieni şi-au pierdut viaţa, a fost deschisă o anchetă.

Până acum nu au fost stabilite cu exactitate împrejurările în care s-au petrecut incidentele, iar reprezentanţii Armatei Române nu dau, deocamdată, detalii care să lămurească modul în care a fost posibil ca militarii să fie ucişi în timpul unui antrenament.

În acest timp, veşti bune vin partea celui de-al treilea militar buzoian lovit de gloanţe. Sergentul Bogdan Dragomir, de 26 de ani, este internat acum într-un spital din Germania.

”Am vorbit cu el la telefon, este în condiţii bune, se mişcă, iese din salonul spitalului militar din Landstuhl. Aşteaptă să-i vină prietena, care cu siguranţă îi va ridica moralul, fratele, mama, tata”, a declarat colonelul Marius Crăciun, comandantul componentei de operaţii speciale din Afganistan.

În ciuda evenimentelor tragice în care peste douăzeci de miltari români şi-au pierdut viaţa, reprezentanţii Armatei Române anunţă că misiunile în teatrele de operaţiuni vor continua. Ancheta militară legată de incidentul este făcută de români, cu sprijin şi informaţii de la aliaţi şi de la autorităţile afgane.

Fii Reporter