sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Microbuzele, trase pe dreapta. Aproape toți șoferii opriți au fost amendați!

Microbuzele, trase pe dreapta. Aproape toți șoferii opriți au fost amendați!

Facebook
Twitter
Email

Poliţiştii buzoieni au organizat, joi dimineaţă, o acţiune de control asupra autovehiculelor destinate transportului rutier public de persoane. Au fost vizate toate autovehiculele cu o capacitate de transport de peste 8 locuri. Poliţiştii au avut în vedere, în principal, verificarea legalităţii activităţii de transport, a respectării perioadelor de conducere şi de odihnă şi verificarea respectării capacităţii de transport, conform menţiunilor tehnice specificate în certificatul de înmatriculare.

Oamenii legii au oprit pentru control peste 200 de autovehicule şi au constatat 191 de contravenţii, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 12.500 de lei.

În 12 autovehicule au fost găsiţi mai mulţi călători decât capacitatea menţionată în certificatele de înmatriculare, printre celelalte nereguli constatate de poliţişti numărându-se şi nerespectarea regimului legal de viteză, nerespectarea graficului de circulaţie, lipsa tabelului nominal cu persoanele transportate sau lipsa licenţei de circulaţie de la bordul autovehiculului.

Totodată, poliţiştii au efectuat 105 testări alcoolscopice, fără a se constata cazuri de conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton