Meniu de sărbători, pentru asistaţii social, în valoare de 100 de lei

Ca în fiecare an, asistaţii social din oraş vor primi un pachet consistent de Paște. Preparate din carne, cozonac, suc și dulciuri: acestea sunt doar o parte dintre produsele incluse în meniul tradițional de care se vor bucura cei aproximativ 200 de sărmani din orașul Buzău, în perioada sărbătorilor pascale.

Valoarea unui pachet este de 100 de lei. De meniul special de sărbători vor beneficia și persoanele care se află în adăpostul social al Primăriei.

Buzoienii fără posibilități materiale, care au nevoie de ajutorul comunităţii pentru a supravieţui, vor simți și ei spiritul sărbătorilor pasacale. O masă bogată, specifică acestei perioade, vor primi şi în acest an, cei aproximativ 200 de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Social a municipiului Buzău.

Un asistat are dreptul la un meniu de 12 lei, pe zi, de la Cantina de Ajutor Social a Primăriei, însă în perioada sărbătorilor, alimentele sunt suplimentate faţă de o lună obişnuită din an. Astfel, valoarea unui pachet este de 100 de lei.

De meniul special de sărbători pascale vor beneficia și persoanele care se află în adăpostul social al Primăriei, aflat în vecinătatea cantinei.

Pentru a-și primi pachetele de Paște, sărmanii orașului Buzău sunt așteptați la Cantina de ajutor social a Primăriei, de pe strada Speranței, vineri, între orele 10.00 și 15.00.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI