luni, 26 februarie, 2024

Medic de 58 de ani, răpus de Covid-19. Lucra la Centrul Militar de sănatate Buzău

Medic de 58 de ani, răpus de Covid-19. Lucra la Centrul Militar de sănatate Buzău

Facebook
Twitter
Email

Este tristețe printre cadrele medicale din Buzău, după aflarea veștii că medicul Mirela Pană, de la Policlinica Militară din Buzău a murit, răpusă de noul coronavirus. Doctorița în vârstă de 58 de ani ar fi avut și alte afecțiuni, care, agravate de infecția cu SARS-CoV-2, i-au grăbit sfârșitul.

Medicul Mirela Pană a încercat să se trateze la domiciliu, unde era în izolare, dar când simptomele s-au intensificat a mers la Urgențele Spitalului Județean Buzău, unde a fost testată pozitiv cu coronavirus.

A fost internată pe 4 octombrie în secția de Pneumologie a Spitalului Județean Buzău. Pentru că sarea de sănătate i s-a agravat, pacienta a fost transferată la Spitalul de Urgență ”Dimitrie Gerota” din București, unde a și decdeat.

Mirela Pană nu figurează ca fiind imunizat împotriva SARS-CoV-2, iar apropiații spun că doctorița ar fi avut și alte afecțiuni, care i-au fost agravate de virusul contractat.

”Colega și prietena noastră, dr. Mirela Pana a plecat în altă lume… O lume mai bună. O să ne lipsești, draga noastră! 😔😔😔”, a scris Anamaria Arădoaie pe Facebook. Mirela Pană avea 58 de ani și era medic la Centrul Militar de sănatate Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.