vineri, 29 martie, 2024

Mașinile de gunoi scoase la paradă, mândria comunei Cislău. Reacția primarului Dumitru Mitroiu

Mașinile de gunoi scoase la paradă, mândria comunei Cislău. Reacția primarului Dumitru Mitroiu

Facebook
Twitter
Email

Primarul comunei buzoiene în care de Ziua Națională s-a defilat cu mașinile de gunoi și un buldoexcavat susține că cele trei vehicule și-au meritat locul în coloana pentru paradă. Firma de salubrizare a împlinit zece ani de existență iar buldoexcavatorul tocmai a intrat în dotarea echipelor de la situații de urgență.

Un videoclip din timpul paradei de Ziua Națională organizată de autoritățile comunei buzoiene Cislău a devenit virală pe internet.

Imaginile postate de Facebook de un localnic arată cum mașinile de gunoi ale firmei locale Salub Eco Cislău, împodobite cu steaguri tricolore, defilează pe străzile comunei. Punctul culminant al paradei e apariția unui buldoexcavator în cupa căruia stă un angajat cu două steaguri.

Cele trei vehicule și-au meritat locul în paradă, susține primarul Dumitru Mitroiu, pentru că ajută foarte mult comunitatea. Mașinile de gunoi deservesc mai multe localități din zona de munte a județului iar buldoexcavatorul achiziționat printr-un proiect al Grupului de Acțiune Locală este destinat intervențiilor la calamități.

”Am avut (la paradă n.r.) și pe cei de la situații de urgență care au avut buldo și pe lângă ei am băgat și două mașini de gunoi ținând cont că s-au împlinit zece ani de când avem stația de transfer gunoi menajer. Eu cred că activitatea și-a atins scopul. Că au fost două mașini de gunoi, cine nu și-ar dori așa ceva. Am scăpat toată Valea Buzăului de marea nenorocire, gunoiul”, a declarat Dumitru Mitroiu, primar la Cislău este încă din anii ’90 Dumitru Mitroiu.

”Cislau, Buzău, un fel de LasFierbinți”, este mesajul care însoțește videoclipul cu pricina. Imaginile au devenit virale pe internet, fiind văzute de peste 50.000 de ori în 24 de ore.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.