VIDEO Mașini și garduri distruse de un TIR al cărui șofer ar fi adormit la volan. Accidentul s-a produs la Spătaru

Un TIR de Suceava, încărcat cu cauciucuri, a intrat azi-noapte în două maşini parcate, a distrus gardurile și anexele a trei gospodării din Spătaru şi a rupt un stâlp de electricitate. Șoferul, un sucevean de 50 de ani venea de la Suceava spre București iar în dreptul kilometrului 100 a părăsit carosabilul, foarte probabil din cauză că a adormit la volan.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 1.30, după ce șoferul a pierdut controlul direcției de mers și a ieșit de pe șosea. Camionul a avariat două autoturisme, gardurile și anexele a trei imobile și un stâlp de electricitate, care a dus la întreruperea curentului electric în zonă.

Impactul a fost atât de puternic, încât anexele, printre care și un magazin, au fost pur și simplu spulberate. Pagubele produse de șoferul sucevean sunt uriașe. Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru a stabili exact cauzele accidentului.

„Un conducător auto de 50 de ani din Suceava, aflat la volanul unui TIR, care se deplasa din direcţia Buzău către Urziceni a pierdut controlul direcţiei şi a părăsit partea carosabilă. A avariat un autoturism parcat regulamentar, un stâlp aparţinând societăţii Electrica, precum şi un gard şi anexele a trei locuinţeşi un autoturism aflat parcat în garajul unui imobil”, a declarat comisar Doiniţa Mihalache, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Din fericire, în urma accidentului, şoferul a scăpat nevătămat şi nici o altă persoană nu a fost rănită. Șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Fii Reporter