miercuri, 22 mai, 2024

Mașini ale primăriei și poliției din Mărăcineni, vandalizate de un individ furios

Mașini ale primăriei și poliției din Mărăcineni, vandalizate de un individ furios

Facebook
Twitter
Email

Pagube serioase au rezultat în noaptea de miercuri spre joi, după accesul de furie al unui bărbat din Mărăcineni, județul Buzău. Omul și-a descărcat toți nervii pe mașinile parcate în curtea primăriei, cărora le-a tăiat cauciucurile. Nu a scăpat intactă nici mașina polițiștilor veniți să-l încătușeze pe individul recalcitrant.

Joi dimineață, poliţiştii Secției de poliţie rurală Mărăcineni au fost sesizați de către o angajată a primăriei Mărăcineni cu privire la faptul că, în noaptea de 19 spre 20 ianuarie, anvelopele unei autoutilitare staţionate în curtea unităţii ar fi fost distruse prin tăiere.

Apelanta a mai precizat că acelaşi tip de distrugere au suferit şi anvelopele altor două maşini, proprietatea personală a acesteia, autovehicule care au fost staţionate pe timpul nopţii în faţa locuinţei sale. Prejudiciul estimat este de 3.000 de lei.

În urma investigaţiilor, poliţiştii l-au identificat şi depistat la scurt timp de la sesizare pe principalul bănuit de comiterea faptelor. Este vorba despre Ion Frângulescu, un localnic de 38 de ani, fără ocupație.

Popa, așa cum i se spune lui Ion Frângulescu în sat, ar fi vandalizat în aceeași noapte încă cel puțin cinci autovehicule. Acesta devine violent atunci când se enervează, spun localnicii. De acest aspect s-au convins chiar și polițiștii care l-au încătușat joi dimineață. Individul le-a spart unul dintre geamurile autospecialei, înainte să fie urcat în ea.

Vineri, în urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, faţă de bărbatul de 38 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de violarea sediului profesional şi distrugere.

Bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură