joi, 29 februarie, 2024

Mașină de poliție din Buzău, implicată într-o tamponare pe DN10. Echipajul se grăbea să ajungă la un accident

Mașină de poliție din Buzău, implicată într-o tamponare pe DN10. Echipajul se grăbea să ajungă la un accident

Facebook
Twitter
Email

Un echipaj al Poliției Rutiere Buzău a fost implicat într-un eveniment rutier, pe DN 10, în timp ce se deplasala cu semnalele acustice și luminoase pornite către locul unde fusese anunțat un accident. Masina de poliție a fost lovită după ce a intrat pe contrasens, chiar de mașina cu care circulau rudele victimei evenimentului la care se deplasau polițiștii.

Evenimentul rutier s-a produs joi după-amiază, la scurt timp după ce polițiștii au fost sesizați de producerea accidentului din localitatea buzoiană Ojasca, unde un băiat de 15 ani a fost rănit. În timp ce se deplasa spre locul solicitării, având semnalele acustice în funcțiune, în dreptul localității Sătuc, mașina de poliție a fost lovită de un alt autoturism care venea din sensul opus. În urma impactului ambele mașini au fost avariate fără să fie răniți cei implicați în incident.

Șoferul care se face vinovat de tamponarea mașinii de poliție se va alege acum atât cu permisiul suspendat cât și cu o amendă contravențională. Coincidența a făcut ca autoturismul care a intrat în polițiști să aparțină rudelor adolescentului rănit în evenimentul de la Ojasca. Ei se grăbeau să ajungă la victimă. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, niciunul dintre polițiști și nici pasagerii din cealaltă mașină, nefiind răniți.

Între timp, adolescentul care mergea pe bicicletă şi a fost lovit de o mașină, al cărui șofer susține că nu a putut să îl ocolească, a fost preluat de o ambulanță pentru a-l transporta la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.