Marcel Ciolacu, președintele PSD: ”Astăzi se aleg gospodarii orașelor si județelor, nu oamenii politici”

Preşedintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a mers la ora 9.00 să voteze, la Școala Gimnazială „Episcop Dionisie Romano”, însoțit de câţiva colegi de partid din Buzău.

”Am votat pentru siguranță și dezvoltare, pentru siguranța că în următorii 4 ani atât municipiul cât și județul vor fi pe mâna unor adevărați administratori, care cu siguranță vor continua dezvoltarea Buzăului, sper în același ritm ca în ultimii 4 ani. Cred că perioada umilinței față de copii, de părinți, de bunici, față de medici profesori, ia sfârșit”, a declarat Marcel Ciolacu la ieșirea din secția de votare.

Marcel Ciolacu s-a declarat mulțumit atât de prezența românilor la urne cât și de modul de organizare a votului în secții.

”Prezența e dublă față de data trecuta, s-a întâmplat același fenomen ca în Polonia, s-au făcut estimări pesimiste iar votul va fi optimist și prezența la urne la fel. Sper să nu-l vicieze adversarii. Astăzi se aleg gospodarii orașelor și județelor, nu alegem oamenii politici, nu doctrine, alegem continuitate și siguranță”, a declarat Ciolacu.

Un număr de aproximativ 380.000 de buzoieni sunt așteptați la urne, duminică, pe 27 septembrie, pentru a-i vota pe cei care vor conduce administrația din localitățile în care locuiesc. Votul se desfășoară în 426 de secții.

Fii Reporter