Marcel Ciolacu, după demisie: voi continua să mă lupt pentru toate proiectele care vizează dezvoltarea județului Buzău

La puțin timp după depunerea demisiei de onoare, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, în care anunță că se va întoarce în Parlament unde se va implica în mod special pentru dezvoltarea județului Buzău.

„Mulțumesc premierului Mihai Tudose, întregii echipe guvernamentale și tuturor colegilor mei pentru modul exemplar în care am colaborat în această perioadă. A fost un efort extraordinar pentru a duce la îndeplinire angajamentele din programul de guvernare cu care am câștigat alegerile. Avem o creștere economică record, am crescut salarii și pensii, avem cea mai mică rată a șomajului și am demarat investiții majore în infrastructură. Sunt rezultate bune care oferă viitorului guvern o bază solidă pe care să construiască în continuare astfel încât să aducă prosperitate românilor. Mă voi întoarce cu fruntea sus în Parlament unde voi continua să mă dedic serviciului public în beneficiul României. Și, în mod special, voi continua să mă lupt pentru toate proiectele care vizează dezvoltarea județului Buzău”, a scris pe Facebook deputatul Marcel Ciolacu, președinte al organizației județene a Partidului Social Democrat.

Premierul Mihai Tudose și-a înaintat, luni seară, demisia din funcție, urmând ca, potrivit legii de organizare și funcționare a Guvernului, să fie transmisă Administraţiei Prezidențiale, în cursul zilei de marți, o adresă oficială în acest sens, așa cum este menționat în comunicatul emis de Guvernul României. Potrivit aceleiași surse, preşedintele Klaus Iohannis va emite decretul de vacantare a postului.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI