sâmbătă, 15 iunie, 2024

Marcel Ciolacu a votat „pentru autostrăzi, şcoli, pentru spitale, pentru reindustrializarea României”

Marcel Ciolacu a votat „pentru autostrăzi, şcoli, pentru spitale, pentru reindustrializarea României”

Facebook
Twitter
Email

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot la alegerile locale şi europarlamentare, că a votat româneşte, pentru o voce puternică în Parlamentul European.

Marcel Ciolacu a declarat că a votat pentru investiţii pentru autostrăzi, pentru şcoli, pentru spitale, pentru reindustrializarea României.

Premierul a mai spus că şi-ar dori ca, indiferent de opţiunea de vot, să vină cât mai mulţi români la vot, astfel încât cei aleşi să fie legitimi.

Premierul Marcel Ciolacu a votat, duminică, la o secţie de votare din Buzău, în jurul orei 08.00.

Acesta a declarat, ulterior, că a votat pentru o echipă valoroasă, care a ştiut să implementeze proiecte, mai ales proiecte europene, atât la nivelul municipiului Buzău cât şi la nivelul Consiliului Judeţean.

„De asemenea, am votat româneşte, am votat pentru o voce puternică în Parlamentul European (…) şi nu în ultimul rând pentru investiţii, pentru autostrăzi, pentru şcoli, pentru spitale, pentru reindustrializarea României”, a spus el.

Premierul Marcel Ciolacu a mai spus că şi-ar dori ca, indiferent de opţiunea de vot, să vină cât mai mulţi români la vot, astfel încât cei aleşi să fie legitimi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.