miercuri, 24 aprilie, 2024

Mamă cu doi copii, din Vrancea, răniți într-un accident rutier produs în apropiere de Buzău

Mamă cu doi copii, din Vrancea, răniți într-un accident rutier produs în apropiere de Buzău

Facebook
Twitter
Email

Un accident rutier soldat cu trei victime a avut loc, marți după-amiază, pe șoseaua europeană E85, în satul Spătaru. Evenimentul s-a produs în urma unor coliziuni față-spate între trei autoturisme care se deplasau dinspre București către Buzău.

La volanul mașinilor se aflau un bărbat de 42 de ani din Vrancea, o femeie de 51 de ani din Vrancea și o femeie de 60 de ani din București.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei pasageri din mașina condusă de bărbatul din Vrancea, o femeie în vârstă de 33 de ani și doi minori. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La Urgențele Spitalului Județean de Urgență Buzău au ajuns transportate trei persoane. Este vorba despre o femeie în vârstă de 33 de ani, din Focșani, si cei doi copii ai săi, în vârstă de 4 ani, respectiv 7 ani.

Cele trei victime au fost rănite usor, mămica suferind o fractură la nivelul antebrațului stâng. Copilul în vârstă de 7 ani a suferit un traumatism toraco-abdominal iar cel în vârstă de 4 ani, un TCC minor cu plagă deschisă parietală.

La acest moment, cele trei victime sunt sub supraveghere medicală si în curs de investigații. În cauză fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.